De Klussenier Henk Langhout
De Klussenier Henk Langhout

Foareker 11
9036 KP Menaam

Dien uw offerte-aanvraag in   

0518 45 18 88
06 1036 5596
h.langhout@klussenier.nl

Ingeschreven bij KvK onder nr. 51884992

Even voorstellen

Ik ben Henk Langhout en samen met mijn gezin woon ik in Menaam. Als De Klussenier Henk Langhout ben ik voor al uw klussen, in en om uw woning beschikbaar. Niet alleen in Menaam maar voor de hele omgeving.

Na een bouwkundige opleiding heb ik veel ervaring opgedaan in het bedrijfsleven. Ik heb gewerkt voor kleine en middelgrote bouwbedrijven waar ik alle voorkomende bouw en verbouw werkzaamheden heb uitgevoerd. Na werktijd ging ik altijd nog klussen bij vrienden en bekenden. Door de ervaring die ik op deed tijdens en na werktijd heb ik mezelf ontwikkeld tot een veelzijdig vakman.

Ik kan het werk tussen de aannemer en de klusjesman opvullen. Dit wil zeggen dat u voor alle voorkomende werkzaamheden rond uw woning bij mij aan het juiste adres bent. U kunt bij mij terecht voor de installatie van een complete badkamer of keuken, EPDM koud dakbedekking, ISOVER isolatiewerk en het plaatsen van een dakkapel of VELUX dakraam. Als allround timmerman draai ik mijn hand niet om voor het maken en plaatsen van kozijnen, ramen en deuren. Op het gebied van houtbewerking is echt alles mogelijk. Op maat gemaakte kasten, het leggen van vloeren, aftimmeren of het maken van kozijnen, behoort allemaal tot de mogelijkheden. Inclusief de afwerking.

Ik denk graag met u mee in de mogelijkheden van een verbouwing en kan daarbij deskundig advies geven. Als Klussenier kan ik klanten meenemen naar professionele toonzalen van leveranciers zoals PLIEGER. Zo ben ik vanaf de aanvraag tot en met oplevering verantwoordelijk en heeft u maar één aanspreekpunt.

U ontvangt vooraf een vrijblijvende offerte en ik reken geen voorrijkosten. Daarnaast ontvangt u op geleverde werkzaamheden 12 maanden garantie.

Heeft u een verbouwing gepland staan? Neem gerust contact met mij op om de mogelijkheden door te spreken. Of kijk voor meer informatie op www.klussenbedrijf-friesland.nl.’

Graag tot ziens.
De Klussenier Henk Langhout

Dien uw offerte-aanvraag in    Ga terug naar de hoofdpagina voor meer informatie  

 
Loading...